A TEPPANYAKIT érdemes az étterem központi helyén elhelyezni, hogy a vendégek három oldalról kényelmesen körbeülhessék és így közvetlenül láthassák az étel elkészítését.
A fűtőelemek a készülék közepén helyezkednek el, ezáltal az oldalsó részek indirekt módon kerülnek hevítésre, ami az étel melegen tartására szolgál.
A TEPPANYAKI-k megrendelésre készülnek, amelyek elérhetőek gázüzemű és elektromos üzemű verzióban is. A felületük választható krómozott, vagy lágyacél kivitelben.
- Speciális krómozott acél főzőlap (Mod. TEP), 15 mm vastag, rendkívül könnyen tisztítható, nagy hővezető képességgel és alacsony sugárzási szinttel rendelkezik, amely megakadályozza a haszontalan és zavaró hőszórást, és jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé
- ételmaradék gyűjtő fiókkal és egy vagy kétoldalt folyékony és kisebb szilárd ételmaradékok eltávolítására szolgáló lefolyóval
- elektromos hőfokszabályozóval
- az elektromos modellek acél fűtőelemekkel rendelkeznek, egységenként 5,4 kW teljesítménnyel, 3 fázis 400V 50Hz, hőfokszabályozóval 0-270°C, manuálisan visszaállítható biztonsági thermosztát.
- Álló modellek alsó nyitott tárolóval és rozsdamentes állítható lábakkal rendelkeznek.
Elektromos teljesítmény: 10,8 kW/ 400V/ 50Hz/ 3 fázis
Méret: asztali 1000x700x330 mm
álló 1000x700x850 mm
Rendelhető az alábbi szélességben is: 1200 1400 1500 mm, az árakról kérjük érdeklődjön munkatársainknál.