A TEPPANYAKIT érdemes az étterem központi helyén elhelyezni, hogy a vendégek három oldalról kényelmesen körbeülhessék és így közvetlenül láthassák az étel elkészítését.
A gázégők és fűtőelemek a készülék közepén helyezkednek el, ezáltal az oldalsó részek indirekt módon kerülnek hevítésre, ami az étel melegen tartására szolgál.
A TEPPANYAKI-k megrendelésre készülnek, amelyek elérhetőek gázüzemű és elektromos üzemű verzióban is. A felületük választható krómozott, vagy lágyacél kivitelben.
- Speciális krómozott acél főzőlap (Mod. TEP), 15 mm vastag, rendkívül könnyen tisztítható, nagy hővezető képességgel és alacsony sugárzási szinttel rendelkezik, amely megakadályozza a haszontalan és zavaró hőszórást, és jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé
- Teljes egészében AISI 304 18/10 rozsdamentes acélból készül
- ételmaradék gyűjtő fiókkal és egy vagy kétoldalt folyékony és kisebb szilárd ételmaradékok eltávolítására szolgáló lefolyóval
- elektromos hőfokszabályozóval
- a gáz modellek magas minőségű 3 lángos égőfejjel, egységenként 5,8 kW teljesítménnyel , 0-280 °C-os hőfokszabályozóval, manuálisan visszaállítható biztonsági thermosztáttal, piezoelektromos gyújtással és őrlánggal.
- Álló modellek alsó nyitott tárolóval és rozsdamentes állítható lábakkal rendelkeznek.
- Rendelhető hátsó és kétoldali felhajtással (Mod. TEM)
Gázteljesítmény: 23,2 kW
Méret: asztali 1600x720x390 mm
álló 1600x720x850 mm
Rendelhető az alábbi szélességben is: 1700 1800 2000 mm, az árakról kérjük érdeklődjön munkatársainknál.