Cégünk több mint 10 éve forgalmaz Rational termékeket.

A forgalmazás mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a szervizre. Az a tapasztalatunk, hogy az ügyfél vásárlási szándékát kielégítve, nem szabad elengedünk. Biztosítanunk kell nekik, a folyamatos fejlődési lehetőséget. Erre azért van szükség, ha újabb személyzettel bővülnek, de a készülék tudását nem tudják 100%-an kihasználni.

Ezért, Papp Zsolt Executive Chef segítségével megpróbáljuk, ezt az igényt is kielégíteni.

RATIONAL betanító Chef-ként, az éttermekbe eljutva, a kiállításokon az érdeklődőkkel találkozva, és beszélgetve, telefonhívásokra, email-ekre válaszolva az a tapasztalatom, hogy ezeknek az intelligens főzőberendezéseknek a tulajdonosai, felhasználói nem rendelkeznek átfogó ismeretanyaggal a géphasználat, és egyáltalán a lehetőségeikkel kapcsolatban.

Sokszor azt látom, hogy manuális üzemmódban használják ezeket az intelligens főzőrendszereket, így nem tudják kihasználni a berendezésekben leledző intelligenciát. Nem tudnak költségeket, időt, energiát spórolni, és ami ennél is szomorúbb, hogy az elkészült ételek minősége is sokszor kifogásolható.

Alapvetően két szituációt különböztethetünk meg, a szakácsok nem tudják használni, vagy nem merik használni a berendezéseket. Bár találkoztam már olyan extrém esettel is, ahol féltékenyek voltak a berendezések tudására. De maradjunk az előbb említett két normál esetnél.

Ezek a berendezések nagyon komoly segítségek egy konyha mindennapi életében, rugalmasságukkal, gyorsaságukkal, és az elkészített minőséggel. Ha ki tudjuk használni ezeket a lehetőségeket! A Chef/szakács akkor boldog, ha gyorsan, rugalmasan, felügyelet nélkül, kifogástalan minőségben készítheti el az ételeket. Az étterem tulajdonosoknak pedig fontos a működési költségek alacsonyan tartása. Ez a két szempont is sokszor ütközik egymással.

Szeretném megmutatni, hogy ezek a szempontok tökéletesen megférnek egymás mellett. Lehet boldog a konyha, és lehet elégedett a tulajdonos. A konyháról gyorsan, kifogástalan minőségben érkeznek az ételek, a vendég elégedett. Szeretném megtanítani, hogy ezekkel az intelligens főzőberendezésekkel milyen széles spektrumban lehet mozogni az ételkészítésben. Lehet szó rántott dolgokról, sütésről, főzésről, vagy éppen bármilyen extra ételről. Csak a fantáziánk szab határt...

További kérésre segítek felépíteni egy működő konyhai rendszert, ahol az intelligens főzőberendezésekre alapozva lehet dolgozni. Kezdve az árurendeléstől, az előkészületeken (Mise en Place), a konkrét ételkészítésig.

Az oktatás alkalmával:

 • megkóstoljuk a minőséget

 • teszteljük a könnyű kezelhetőséget

 • meggyőződünk a sokoldalúságról, a teljesítményről

 • megbeszélünk minden felmerülő kérdést, ötletet

 • megtapasztaljuk a precíz technológiát, amely pontosan azt teszi, amit szeretnék

 • megtapasztaljuk a hatékonyságot

 • kiszámoljuk a többletbevételt, megtakarításokat

Oktatások, Tréningek:

 • normál bemutató (általános RATIONAL bemutató)  2-3 óra

 • tematikus bemutató (tematikus RATIONAL bemutató, a megrendelő igényeinek figyelembe vételével.)  2-3 óra

 • egyszerű betanítás helyileg  (A berendezés használatának betanítása. A funkciók magyarázata. Főzés nincs.) 2-3 óra

 • bővített betanítás helyileg (A berendezés használatának betanítása. Funkciók magyarázata. Főzés: 3-4 féle termék.) 3-4 óra

 • étlapírás, technológiai segítség (megbeszélés szerint)

 • Akadémia tréning (kötetlen beszélgetés, ételek elkészítése együtt)  4-5 óra
   

 

 

back to top