Konyhagép FINANSZÍROZÁS.

Üdvözöljük!

A Cégünk által forgalamzott prémium minőségű készülékek, nemcsak a konyhagépeink által nyújtott főzési/sütési élményt, hanem az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat is magában foglalja.

A partnerünk a RÉGIÓ MONÉTA Zrt finanszírozási ajánlatai olyan pénzügyi megoldásokat kínálnak, amelyek az adott terméktől elvárható minőség és megbízhatóság mellett az Ön üzleti tevékenységét is nagy mértékben segíthetik.


A Legally Gasztro Kft kínálatából Ön egyedi igényeinek megfelelően választhatja ki a leginkább megfelelő, kiszámítható konstrukciót.

A Legally Gasztro Kft által megbízott RÉGIÓ MONÉTA Zrt felkészült kollégái segítenek kiválasztani a tökéletes finanszírozási megoldást annak érdekében, hogy Ön az első pillanattól kezdve maradéktalanul élvezhesse a készüléke által nyújtott élményét.

FINANSZÍROZÁS, AHOGY AZT ÖN ELVÁRJA.

Kapcsolattartó: Gallina Tibor
Telefon: +36/70 

Mit kínál Önnek a Legally Gasztro Kft?
A étterméhez leginkább szükséges konyhagép megtalálását követően Ön kiválaszthatja a saját igényeinek legmegfelelőbb finanszírozási ajánlatot.

Lízing kalkuláció (Zárt végű pénzügyi lízing)

 

Termék megnevezése

Vételár

Önerő

Lízingdíj

 

20%

3 év

4 év

Rational iCombi pro sütő

2.599.000,-Ft + Áfa

519.800,-Ft + teljes Áfa

75.671,-Ft/hó

60.775,-Ft/hó

Rational iVario Pro 2 s

4.770.000,-Ft + Áfa

954.000,-Ft + Áfa

138.879-Ft/hó

111.542,-Ft/hó

Project Sistema T1215

785.000,-Ft + Áfa

157.000,-Ft + Áfa

22.856,-Ft/hó

18.357,-Ft/hó

 

A havi lízingdíjak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!                                                         

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekről kérjen tájékoztatást a +36 20 360 5235-ös telefonszámon!    

Ezen ajánlat kötelezettség nélküli, a fent megadott futamidőkre, 20% önerő megfizetésével, HUF-alapú, 1-havi BUBOR figyelembevételével kalkulált, a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló (Hpt.) törvény szerinti zárt végű pénzügyi lízingfinanszírozásra vonatkozik, feltétel nélküli tulajdonjog átadással a futamidő végén.

A nettó eszközértékre jutó ÁFA megfizetése birtokbaadáskor esedékes, ezen összeg az ÁFA törvényben foglaltaknak megfelelően igényelhető vissza. A havi lízingdíjakat ÁFA fizetési kötelezettség már nem terheli.

A lízingszerződés futamideje alatt a finanszírozott eszközökre vagyonbiztosítás megkötése szükséges. A vagyonbiztosítás díját a fent megadott nettó lízingdíjak nem tartalmazzák.

Jelen tájékoztatás a Régió Monéta Pénzügyi Zrt. által nyújtott finanszírozásra vonatkozik. A szerződéses feltételek véglegesítésére a bekért dokumentumok vizsgálata után, a hitelminősítés eredményének ismeretében kerülhet sor.

back to top