Evans Clear 750 ml Evans Clear 750 ml

Evans Clear 750 ml

2 315 Ft + ÁFA

Az Evans Clear egy speciálisan kialakított üvegtisztító, amely ideális ablakok, tükrök, üvegszámlálók, csempe, króm és rozsdamentes acél használatára. Használható a VDU és TV képernyők tisztításához is. Úgy tervezték, hogy csillogó, csík-, és kenetmentes felületet hagyjon erőfeszítések nélkül.

TÖBB INFORMÁCIÓ

  •       Gyorsan és hatékonyan tisztít.
  •       Gyönyörű, csík mentes eredményt biztosít.
  •       Különösen hatékony az ujjlenyomatok eltávolításában.
  •       PH-érték 7,0.

 

Hogyan kell használni az Evans Clear-t?

Használja takarékosan, kb. 25 cm-re permetezve a kívánt felülettől, majd puha, tiszta ruhával vagy papírtörölközővel törölje le, ezek után száraz anyaggal csiszolja fényessé és csillogóvá. Alkalmazható közvetlenül fújva a tisztítókendőre is, kisebb tisztítási felületekhez.

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.


EC75

20 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Commodo sociosqu venenatis cras dolor sagittis integer luctus sem primis eget maecenas sed urna malesuada consectetuer

back to top