Evans Combi Oven Cleaner 5 Liter Evans Combi Oven Cleaner 5 Liter

Evans Combi Oven Cleaner 5 Liter

4 300 Ft + ÁFA

Aktív, fékezett habzású mosószer, kifejezetten a vegyes üzemeltetésű tűzhelyek belsejének hatékony tisztítására.

  • Egyszerűen eltávolítja a ráégett zsírt és ételmaradékokat.
  • Úgy van kialakítva, hogy az adagolás automatikusan igazodjon a sütő tisztítórendszerének kiválasztott tisztítóprogramjához.
  • Bármely vízkeménység mellett hatásos.
  • Kézi tisztításhoz is alkalmas.
  • A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Evans Rinse Aid termékkel.

AUTOMATIKUS TISZTÍTÁS: A gép gyártójának utasításai alapján adagolja a sütőbe a belső tisztítórendszeren keresztül.  A mosószer koncentrációja a sütő kezelőfelületén, a belső szennyeződés mértékétől függően szabályozható. Általában 0,5–2,0%-os hígítást kell alkalmazni.

KÉZI TISZTÍTÁS: 1. Válassza ki a berendezésen a kézi tisztítási lehetőséget, majd nyomja meg az „Indítás/Leállítás” gombot. A sütő a szükséges hőmérsékletre melegszik fel/hűl le. 2. Erősítsen kihúzható szórófejet az 5 literes tárolóra. 3. Amikor a kijelző felszólítja a tisztítószerrel történő befújásra, nyissa ki és fújja le a belső sütőteret,  a rácsokat és polcokat is beleértve. Zárja be az ajtót, és hagyja a szert 10 percig hatni. 4. Indítsa újra a programot, és engedje, hogy a sütő végrehajtsa a manuális mosási ciklust. 5. Alaposan öblítse ki a sütőt. 6. Hagyja a levegőn megszáradni.

Megjelenés: Színtelen folyadék

Illat: Jellegzetes

pH – hígítatlan: 13,7

Szavatossági idő: 3 év

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.


ECOC5

20 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Commodo sociosqu venenatis cras dolor sagittis integer luctus sem primis eget maecenas sed urna malesuada consectetuer

back to top