Evans Lift 750 ml Evans Lift 750 ml

Evans Lift 5 Liter

4 500 Ft + ÁFA

Hatékony, aktív, többcélú, nagy teljesítményű mosogatószer a rendkívül nehéz tisztítási feladatokhoz. Kifejezetten a konyhákban és ételfeldolgozással foglalkozó területeken való széles körű használatra lett kifejlesztve.

  • Csekély környezeti hatás.
  • Nem illatosított.
  • Ideális megoldást jelent az ételek kezelésére, felszolgálására vagy előkészítésére használt területeken.
  • Könnyedén távolítja el a zsírt, az olajat és a beivódott szennyeződéseket.
  • Különböző mosható felületek, például tűzhelytetők, olajsütők, sütők, padlók és falak tisztítására használható.
  • A szerelőműhelyek és általános ipari területek makacs szennyeződéseinek eltávolítására is alkalmas. Mindenféle pH-jú vízzel együtt használható.
  • Azonnal használható, 750 ml-es szórófejes palackban is kapható.
  • ALTRO és POLYFLOR padlók tisztítására is alkalmas.

ÁLTALÁNOS TISZTÍTÁS: Hígítsa forró vízzel 1:250 arányban (20 ml 5 L-enként / 1 x 5 L-enként). Mossa fel, törölje le vagy permetezze be a felületet.

MAKACS SZENNYEZŐDÉS ÉS ZSÍR: Hígítsa forró vízzel 1:50 arányban (100 ml 5 L-enként / 3 x 5 L-enként). Mossa fel, törölje le vagy permetezze be a felületet.

OLAJSÜTŐK TISZTÍTÁSÁHOZ: Kapcsolja ki az eszközt, engedje le az olajat, és távolítson el minden lerakódást. Hígítsa hideg vízzel 1:25 arányban (400 ml 10 L-enként / 13 x 10 L-enként) a sütőben. Merítse bele a kosarat és a kiegészítő eszközöket az oldatba, és hagyja őket ázni egy egész éjszakára. Öblítse ki tiszta vízzel, és hagyja az eszközt a levegőn megszáradni.

A LIFT RTU SZÓRÓFEJES PALACK ÚJRATÖLTÉSE: Hígítsa hideg vízzel 30 ml/750 ml arányban (1 x 750 ml-enként).

Megjelenés: Átlátszó, halvány szalmasárga folyadék

Illat: Jellegzetes

pH – hígítatlan: 13,4

Szavatossági idő: 3 év

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.


EL75

20 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Commodo sociosqu venenatis cras dolor sagittis integer luctus sem primis eget maecenas sed urna malesuada consectetuer

back to top