Evans Disperse 5 Liter Evans Disperse 5 Liter

Evans Disperse 5 Liter

10 430 Ft + ÁFA

Erősen koncentrált zsírtalanító. 100%-osan aktív, és gyorsan eltávolítja a felgyülemlett hulladékot a lefolyóból, hogy biztosítsa a szabad áramlást.

  • A hagyományos savalapú lefolyótisztítók biztonságosabb alternatívája.
  • Emulgeálja a zsírlerakódásokat a konyhai lefolyókban és a szennyvízelvezető csövekben.
  • Használja rendszeresen a problémás lefolyók megbízható, hosszú távú védelméhez.
  • Segít megakadályozni a zsír lerakódását a kivezető csövekben, lefolyókban, zsírfogókban, hulladékaprító egységekben, víznyelő aknákban és szemétledobókban. Friss citrus illattal a kellemetlen szagok ellen. Konyhákban, élelmiszergyárakban, éttermekben és hentesüzletekben való használatra.

KISEBB LEFOLYÓK ÉS MOSOGATÓK ESETÉN: Öntsön körülbelül 500 ml-t a mosogató lefolyójába, és hagyja hatni 30 percig a dugulás megszüntetéséhez. Alaposan öblítse le meleg vagy forró vízzel.

NAGYOBB LEFOLYÓK ÉS ZSÍRFOGÓK ESETÉN: Növelje a mennyiséget és a hatóidőt a dugulás mértékének és a felgyülemlett hulladék mennyiségének megfelelően.

HASZNÁLJA HETENTE A LEFOLYÓK, CSÖVEK ÉS MOSOGATÓK KARBANTARTÁSÁHOZ.

Megjelenés: Átlátszó, halványsárga folyadék

Illat: Citrus

pH – hígítatlan: N/A

Szavatossági idő: 3 év

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.


ED5

20 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Commodo sociosqu venenatis cras dolor sagittis integer luctus sem primis eget maecenas sed urna malesuada consectetuer

back to top