Evans Beerline 5 Liter Evans Beerline 5 Liter

Evans Beerline 5 Liter

3,360 Ft + ÁFA

Kiváló hatékonyságú sörcsővezeték-tisztító, amely gyorsan eltávolítja az élesztőt, a fehérjéket és az üledéket az adagolórendszerből.

  • Hagyományos kézi pumpákhoz és nyomásálló hordók sörvezetékeihez.
  • Koncentrált készítmény, amely nem kölcsönöz mellékízt a tisztított csöveknek.
  • Lúg és hipoklorit keverékéből készült.
  • Nem károsítja a csővezetéket vagy az alkatrészeket.
  • Hideg vízzel használandó.
  • Lágy, közepes, vagy kemény vízzel együtt használva is hatékony.

CSŐVEZETÉK TISZTÍTÁSA: Hígítsa hideg vízzel 1:80 arányban (60 ml 5 L-enként / 2 x 5 L-enként). Válassza le a csövet a sörtartályról, és engedje le a sört a rendszerből. Öntse az oldatot a csőbe, amíg meg nem jelenik a csapnál, majd hagyja állni 10 percig. Engedje ki az oldatot, és az újracsatlakoztatás előtt alaposan öblítse át a csővezetéket tiszta vízzel, amíg a csőből feltörő víz teljesen tiszta nem lesz. Árusítás előtt vegyen mintát a sörből.

Megjelenés: Átlátszó, színtelen folyadék

Illat: Jellegzetes hipokloritos

pH – hígítatlan: 13,5

Szavatossági idő: 1 év


BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.


EBEE5

back to top