Evans Descale 5 Liter Evans Descale 5 Liter

Evans Descale 5 Liter

5 500 Ft + ÁFA

Koncentrált savalapú folyadék a vízkő eltávolítására ipari mosogatógépekből és pohármosogató gépekből.

  • Rozsdamentes acél felületeken is biztonságban használható.
  • Eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a felgyülemlett vízkövet.
  • Fokozott hatékonyságú többcélú folyadék.
  • Segítségével a vízkő számos konyhai eszközről eltávolítható.
  • Nem tartalmaz illat- és színezőanyagokat.

MOSOGATÓGÉPEK ÉS POHÁRMOSOGATÓ GÉPEK: Kapcsolja ki az adagolópumpát. Töltse fel a gépet tiszta vízzel. Készítsen elő egy 5%-os oldatot: ehhez 40 literes kapacitásonként 2 liter DESCALE-t öntsön a gépbe. Hagyja állni 2–3 percig. Kapcsolja be a gépet, és keringesse az oldatot 5–10 percig. Engedje le az oldatot, és a berendezést töltse fel újra tiszta vízzel. Keringesse a vizet további 3 percig, majd engedje le. Hagyja nyitva a gép ajtaját, hogy meg tudjon száradni a levegőn. Kapcsolja be az adagolópumpákat.

VÍZKŐ ELTÁVOLÍTÁSA MELEGÉTEL-TÁROLÓKRÓL, FORRALÓKRÓL, SZAMOVÁROKRÓL ÉS KÁVÉFŐZŐKRŐL: Hígítsa meleg vízzel 1:25 arányban (200 ml 5 L-enként / 7 x 5 L-enként). Öntse az eszközbe, és hagyja ázni 5 percig. Engedje le az oldatot, majd egy erős szálú kefével sikálja át a felületet. Alaposan öblítse le tiszta vízzel. A berendezések hatékonyságának megőrzéséhez és a fűtőelem élettartamának meghosszabbításához gyakran távolítsa el a vízkövet.

Megjelenés: Átlátszó, színtelen folyadék

Illat: Nem illatosított

pH – hígítatlan: 0,15

Szavatossági idő: 3 év

BIOLÓGIAI LEBONTHATÓSÁG: Az Evans Vanodine termékekben használt összes felületaktív anyag megfelel a biológiai lebonthatóságra és környezetvédelemre vonatkozó jelenlegi európai rendeleteknek.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS: A terméket az EVANS VANODINE INTERNATIONAL PLC állítja elő az Egyesült Királyságban az ISO 9001 minőségirányítási rendszer FM 09535 számú tanúsítványának és az ISO 14001 környezetvédelmi vezetési rendszer EMS 506072 számú tanúsítványának megfelelően, amelyet a British Standards Institution jegyzett be.


EDS5

20 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Commodo sociosqu venenatis cras dolor sagittis integer luctus sem primis eget maecenas sed urna malesuada consectetuer

back to top