Maxima főzőüst 60 l - gáz - direkt fűtés - 80 cm széles - 70 cm mély

991 673 Ft + ÁFA

Leírás:

Ez a robusztus, 700-as sorozatunkba tartozó főzőüst, alkalmas a professzionális munkára. Főzés, párolás nagy mennyiségben; ez főzőüst könnyedén elvégzi az eljárást. Nagyon könnyen használható, és erős, állítható lábakkal van felszerelve az extra stabilitás érdekében

Direkt fűtési rendszer

Ez a főzőedény gáz üzemű, a fojtószelepek pedig elektronikusan vezéreltek, akárcsak a gyújtásrendszer. A mikroperforált égők rozsdamentes acélból készülnek és lángvédelemmel vannak ellátva. A közvetlen fűtési rendszerben a hőforrás közvetlenül az üst alatt van. A főzőedény a szigetelésének köszönhetően a hőveszteség és az energiafogyasztás minimálisra csökken.

Könnyen kezelhető

A főzőedény kétrétegű fedelének nagy fogantyúja és ellensúllyal ellátott nyitómechanizmusa van, így a nyitás és zárás nagyon egyszerű. Az eszközt könnyű tisztítani ami szintén fontos része a gördülékeny használatnak. Az üstbelső lekerekített és rozsdamentes acélból készült sima felületű. Ez is nagyon könnyíti a tisztítást. A főzőedény nem teljes leeresztőcsap nélkül. Ez nem csak a főzővíz leeresztésénél szükséges, hanem természetesen a tisztítás során is nagyon praktikus.

Termékleírás:

Nettó tömeg: 67 kg

Méretek: SZ: 80 x Mé: 70 x Ma: 85 cm

Nettó űrtartalom: 50L

Teljes gázteljesítmény: 11,0 kW

Beépített gázbefecskendezők: G25 – földgáz

Extra gázbefecskendező készlet: G30 – LPG (propán/bután)

Megjegyzés: A képen látható termék kis mértékben eltérhet a tényleges modelltől


09398060

20 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Commodo sociosqu venenatis cras dolor sagittis integer luctus sem primis eget maecenas sed urna malesuada consectetuer

back to top