Granuldisk Smart+ granulátumos feketeedény mosogatógép

0 Ft + ÁFA

Az elöltöltős Granule Smart+ mennyei választás a konyhák számára a legkülönfélébb edények mosogatásához. Kettős erővel megáldva: Plusz üzemmód a porcelán-, üveg- és műanyagárukhoz, továbbá Granule Technology™ az edények, serpenyők, sütőrácsok és az egyéb, extra teljesítményt igénylő tárgyakhoz.

KEVESEBB VEGYSZER - Akár napi 2,8 litert takarít meg – évente pedig akár 840 litert.

KEVESEBB VÍZ - Akár napi 1400 litert takarít meg – évente pedig akár 420 000 litert.

KEVESEBB ENERGIA - Akár napi 50 kWh energiát takarít meg – évente pedig akár 15 000 kWh-t. További megtakarításhoz használja az EcoExchanger® hővisszanyerő rendszert.

KEVESEBB IDŐ - Az előmosás kiiktatva – tiszta fazekak és serpenyők akár 2,5 perc alatt.

NAGY KAPACITÁS - 7 db GN1/1 edény ciklusonként – akár 168 db GN1/1 vagy GN1/2 edény óránként (maximális mélység: 65 mm)

USB-port a HACCP naplófájlok exportálásához.

 

GRANULE SMART+® – STANDARD

A Granule Smart+ Standard Edition egy önálló változat, amely szabványos edénymosó kosárral (26426) és egy beépített rakodó asztalnak kihajtható alsó ajtónyílással van ellátva. Az edénymosogató kis összmagassága lehetővé teszi a kicsi és szűk helyeken való elhelyezését, kevesebb mint 1 m² padlófelületet foglal el.

GRANULE SMART+® – FREEFLOW

A Granule Smart+ FreeFlow Edition két kocsi és egy további standard edénymosó kosár (26426) hozzáadásával maximalizálja a rugalmasságot, a munkafolyamatok gördülékenységét és a kapacitást. Ez az összeállítás lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést és az egyik kosár kiürítését/feltöltését, míg a másik mosás alatt van. A kocsi két szinten kínál rakodási lehetőséget, és az elmosandó edények vagy akár az egész kosár szállítására is alkalmas. A fékezhető forgókerekek lehetővé teszik, hogy szükség esetén biztonságosan rögzítse a kocsit.

GRANULE SMART+® – RETAIL

A Granule Smart+ Retail Edition egy teljes csomag a kiskereskedelmi szektorban dolgozó vevőink számára. Tartalmaz egy mosógató kosarat alsó ráccsal (26140), egy másikat a tányérok és porcelánáruk számára, valamint egy fedőrácsot. Ez az összeállítás megkönnyíti a makacsul szennyeződött sütőrácsok, de a finomabb csemegepultos edények tisztítását is.

GRANULE SMART+® – RETAIL FREEFLOW

A Granule Smart+ Retail FreeFlow Edition a Retail Edition csomag feljavított változata, amely egy további edénymosogató kosarat (26140) és két kocsit is tartalmaz. Ez az összeállítás lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést és az egyik kosár kiürítését/feltöltését, míg a másik mosás alatt van.

Külső méretek (Szé x Mé x Ma – nyitott ajtóval): 1025 mm x 1317 mm x 2079 mm (± 25)

Tömeg (töltött / üres): 465 kg / 331 kg

Öblítővíz mennyisége: 4 liter (ECO program) 6 liter (rövid / normál program)

Granulátum mennyisége: 8 liter

Mosóvíz hőmérséklete: 65 °C

Öblítővíz hőmérséklete: 85 °C

Feszültség: 3~ 400–415 V/50 Hz + védőföldelés

Maximális kimeneti teljesítmény (meleg vagy hideg feltöltésnél): 17,2 kW

 

Mosogatóprogramok granulátummal:

ECO: 2 perc, 30 mp / 2 perc, 30 mp

Rövid: 3 perc, 30 mp / 2 perc, 40 mp

Normál: 5 perc, 30 mp / 4 perc, 40 mp

PLUS módú mosogatóprogramok

ECO: 1 perc, 30 mp (porcelánáruk mosása)

Rövid: 2 perc

Normál: 2 perc, 30 mp

A készülék a Granuldisk BIO granulátummal használható:

PowerGranules BIO természetes alapanyagú, és három fő összetevőből áll: kalciumsó, repcemagolaj és biológiailag lebomló észterek. Különleges összetétele a legmegfelelőbb tulajdonságokkal ruházza fel: kellően kemény, hogy még a ráégett ételt is el tudja távolítani, ugyanakkor kellően lágy, hogy ne károsítsa a konyhai edényeket.

PowerGranules BIO teljes mértékben megfelel az EU követelményeinek az ételekkel való érintkezés tekintetében, lenyelés esetén pedig ártalmatlan.

PowerGranules BIO átlagosan 2500 ciklusra elegendő, a leggyakrabban használt mosogatási programtól, a mosogatógép típusától és az edényektől függően.

GD Memo™ figyeli a mosási ciklusok számát, és emlékezteti a kezelőt, ha a szemcsék elhasználódtak, és elérkezett a csere ideje.


Granuldisk Smart+

3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Commodo sociosqu venenatis cras dolor sagittis integer luctus sem primis eget maecenas sed urna malesuada consectetuer

back to top