Elköltöztünk: új címünk: 2310 Szigetszentmiklós, II. Rákóczi Ferenc út 3. GPS koordináta: 47.377571108678374, 19.00719110964467

Késfertőtlenítő

3 termék 1 3
3 termék 1 3

Védje  vendégei egészségét, baktériummentes késekkel. Higiénia alapja a vendéglátásban a késfertőtlenítő

 

Biztonságos konyha = elégedett ügyfelek. A Legally Kft több  mint 10 év tapasztalattal a háta mögött kinál vendéglátóipari gépeket.  Széleskörű tapasztalatot szereztünk tervezésben, kivitelezésben és szervizelésben amikről referenciánk tanuskodnak. Kináltunkban kizárólag kipróbált, Európában gyártott és világszerte használt vendéglátóipari gépeket talál. Késfertőtlenítőinket a La Felsinea gyártja amely tartós minőséget és kiváló higiéniát nyújt felhasználóinak. Termékeinkre teljeskörű szerviz   és alkatrészellátást biztosítunk illetve Magyarország egész területére kiszállítunk.   

 

Általános tájékoztató a késfertőtlenítőről

a késfertőtlenítő egy olyan speciális konyhai eszköz amely hő vagy vegyi anyagok (UV-sugárzás) segítségével hatékonyan  megsemmisíti a késeken található veszélyes kórokozókat, baktériumokat és vírusokat. A vendéglátásban követelmény a HACCP előírásoknak megfelelő fertőtlenítés amelyet csak a professzionális eszközök tudnak garantálni. A La Felsinea késsterilizálói az ISO és EZ szabványainak is teljesen megfelelnek. A vendéglátásban elengedhetetlen a megfelelő higiénia fenntartása és a késfertőtlenítőink használata pedig garantálja a  vendégek és a személyzet egészségének a védelmét. 

 

Mire jó a késfertőtlenítő és milyen előnyei vannak?

 A késfertőtlenítő elsődleges  célja, hogy fertőtlenítse a késeket és egyéb vágóeszközöket. Ezzel megelőzhetőek az ételfertőzések  és egyéb a nem megfelelő higiéniából adódó megbetegedések a vendéglátásban. 

  • Higiénia: 99,9%-os kórokózó megsemmisítés
  • Időmegtakarítás: gyors és hatékony sterilizálás akár nagyobb mennyiségben is egyszerre
  • Bizalom: a vendégek bizalmát erősíti a tudat,  hogy a megrendelt ételük higiéniuks körülmények között készült.

 

Mire kell figyelni a késfertőtlenítő vásárlása során?

  • Kapacitás: válassza ki a konyha méretéhez, kapacitásához illő modellt
  • Tanúsítványok: ellenőrizze az engedélyeket
  • Anyagminőség: rozsdamentes acélt keresse
  • Garancia és szerviz 
  • Technológia: a különböző vegyszeres késsterilizálóknak különböző előnyei és hátrányai vannak
  • Méret: győződjön meg róla, hogy a készülék elfér a pulton vagy a falon
  • Ár: a modellek ára változó a kapacitás függvényében

 

Késfertőtlenítés a vendéglátásban szükséges

 

Hogyan kell tisztítani és karbantartani a késfertőtlenítőt?

A gép tisztítása és karbantartása egyszerű de fontos  a gyártó utasításainak betartása. A készüléket rendszeresen tisztítani kell egy nedves ruhával és semleges tisztítószerrel. 

 

Milyen vendéglátóipari egységeknek ajánljuk a késfertőtlenítőt?

  • éttermek
  • büfék
  • street food standok
  • kórházak, iskolai menzák
  • pékségek
  • cukrászdák
  • hentesek
  • élelmiszerboltok

 

Mi a különbség a háztartási és a vendéglátásban használt késfertőtlenítő között?

A professzionális késsterilizálók magasabb hőmérsékletet érnek el és tartósabb anyagokból készülnek. Folyamatos használatra tervezték őket, kapacitásuk nagyobb,  jobban bírják a strapát. Ezek mellett szigorúbb  előírásoknak felelnek meg mint a háztartási társaik. 

 

Késfertőtlenítő használati tippek vendéglátósoknak

  • Használjon különböző késeket a különböző élelmiszerekhez
  • Fertőtlenítse a késeket minden használat után
  • Tartsa tisztán és karban a késfertőtlenítőt így biztositja a hatékony működést
  • Mindig ürersen kapcsolja be a berendezés a gyorsabb melegedés érdekében