• Új termék

Maxima Főzőüst 60 L - Elektromos üzemű - Indirekt Fűtés - 700-as sorba illeszthető

1 083 469 Ft + ÁFA

Leírás:

Ez a robusztus, 700-as sorozatunkba tartozó főzőüst, alkalmas a professzionális munkára. Főzés, párolás nagy mennyiségben; ez főzőüst könnyedén elvégzi az eljárást. Nagyon könnyen használható, és erős, állítható lábakkal van felszerelve az extra stabilitás érdekében

Direkt fűtési rendszer

Ez a főzőedény gáz üzemű, a fojtószelepek pedig elektronikusan vezéreltek, akárcsak a gyújtásrendszer. A mikroperforált égők rozsdamentes acélból készülnek és lángvédelemmel vannak ellátva. A közvetlen fűtési rendszerben a hőforrás közvetlenül az üst alatt van. A főzőedény a szigetelésének köszönhetően a hőveszteség és az energiafogyasztás minimálisra csökken.

Könnyen kezelhető

A főzőedény kétrétegű fedelének nagy fogantyúja és ellensúllyal ellátott nyitómechanizmusa van, így a nyitás és zárás nagyon egyszerű. Az eszközt könnyű tisztítani ami szintén fontos része a gördülékeny használatnak. Az üstbelső lekerekített és rozsdamentes acélból készült sima felületű. Ez is nagyon könnyíti a tisztítást. A főzőedény nem teljes leeresztőcsap nélkül. Ez nem csak a főzővíz leeresztésénél szükséges, hanem természetesen a tisztítás során is nagyon praktikus.

Háromfázisú árammal működik:

Ez a professzionális főzőedény rozsdamentes acélból készült, és nagyon könnyen tisztítható. A rozsdamentes acélt legjobb nedves ruhával, meleg vízzel és enyhe mosószerrel tisztítani. Tisztítás után tanácsos mindent alaposan megszárítani egy puha ruhával. Ezenkívül ez a professzionális főzőedény erős lábakkal van felszerelve az extra stabilitás érdekében. Háromfázisú árammal működik.

Közvetett fűtési rendszer vízzel töltött duplafalon keresztül

Kerek, monoblokk üst

Kétrétegű fedél ellensúlyozó mechanizmussal a könnyű nyitáshoz

Könnyen használható és praktikus manométer

Könnyen használható lefolyó nagy fogantyúval

Erős lábak a stabilitásért

Nettó tömeg: 67 kg

Méretek: SZ:80 x Mé 70 x Ma 85 cm

Űrtartalom: 60L

400V / 50Hz / 3fázisú 9000W

Megjegyzés: A képen látható termék kis mértékben eltérhet a tényleges modelltől


09398140

20 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Commodo sociosqu venenatis cras dolor sagittis integer luctus sem primis eget maecenas sed urna malesuada consectetuer

back to top