Rational CombiMasterPlus XS kombi sütő-pároló

CMP XS - Kiváló minőség, kis formátumban. 

  • Kiemelkedő ételminőség
  • Könnyen kezelhető még képzetlen személyzet számára is
  • Minimális működési költségek
  • Nincs kézi tisztítás

A főzéshez precizitásra van szükség. Ez a szakácstól éppúgy elvárható, mint a főzéshez használt eszközeitől. Minden tekintetben precíz: Kifinomult technikát biztosít és a szakács egyéni konyhaművészetének is hagy teret.

Határtalan főzési változatosság- Ebben grillezhet, süthet pékárut vagy húst, párolhat, gőzölhet és még sok más mindent megtehet.

Egyedülálló főzési teljesítmény- Az ételekhez szükséges energiamennyiség pontos adagolásban és szükség esetén különösen koncentráltan kerül hozzáadásra.

Kezelése gyerekjáték- A funkciókat egyszerűen forgatógombbal választhatja ki, a készülék teljesen áttekinthető.

Egyszerűbben már nem is mehetne: Az új automatikus tisztítással a CombiMasterPlus XS rövid időn belül újra bevetésre kész. Kívánság szerint akár az éjszaka folyamán is. Önnek csak a kívánt tisztasági fokozatot kell kiválasztania, a kijelzőn látható tablettát behelyeznie és kész is van. Így Ön állandóan egy higiénikusan tiszta és maximálisan ápolt készüléket tud használni. Emellett az automatikus tisztítás kifejezetten takarékos. Kevés energiára, vegyszerre és vízre van szüksége, és mindenekelőtt munkaidőt takarít meg.

Fali tartó – Használata ajánlott, ha az elhelyezési területen nem áll rendelkezésre elegendő hely. Optimális, egyszerű és biztonságos megoldás a közvetlenül falra történő felszereléshez.

Combi-Duo, egy hely-két készülék: Lehetővé teszi, hogy mindössze egyetlen felállási helyen akár két készülék is működjön egymás felett. Ezáltal épp a csúcs időszakokban lehet Ön is még rugalmasabb. Párolhat és grillezhet is egy helyen.

Kapacitás: 6x 2/3 GN

Adagok napi száma: 20-80

Méret: 655x555x567 mm

Vízellátás: R 3/4"

Vízlefolyó: DN 40

Biztosíték: 3x10 A

Hálózati csatlakozás: 3 NAC 400V

Teljesítmény: 5,7 kW

A készülék áráról kérjük érdeklődjön E-mailben!


CMP XS

back to top