Rational SelfCookingCenter XS kombi sütő-pároló Rational SelfCookingCenter XS kombi sütő-pároló

Rational iCombi Pro XS 6-2/3 kombi sütő-pároló

0 Ft + ÁFA

iCombiPro XS - A legkisebb Rational, amely az iCombiPro teljes erejével, intelligenciájával és hatékonyságával bír. 

Maximális teljesítmény, minimális hely.

iCookingSuite 6 üzemmóddal - szárnyas, hús, hal, tojásételek, köretek és pékáru. A kívánt eredmény egyszerű elérését biztosító 5 ételkészítési eljárás: főzés, pirítás, sütés, grillezés és tálalás, az ideális főzési idő és sütési út automatikus beállításával.

 

Messenger - információkat nyújt a főzési és sütési folyamat automatikus beállításairól, és felugró ablakban megjeleníti a teendőket!

Automatikus Cool-Down funkció az intelligens klímavezérléshez, vízbefecskendezéssel a gyorsabb hűtés érdekében.

 

iProductManager - A teljes gyártási folyamat intelligens és rugalmas szervezése. Megjeleníti az együtt elkészíthető ételeket, lehetővé teszi minden tálcahely egyedi felügyeletét vegyes betöltés esetén is. Emlékeztet, amikor egy ételt be kell tölteni vagy ki kell venni. Pincérblokkok besorolása aktuális vagy jövőbeni időben, automatikus sorba rendezés legrövidebb időre, vagy legalacsonyabb energiafelhasználásra optimalizálva.

 

iDensityControl - az intelligens klímamenedzsment az intelligens érzékelők, a nagy teljesítményű fűtőrendszer, a friss gőzfejlesztő és az aktív páramentesítés révén mindig biztosítja a megfelelő sütőklímát. Az intelligens légkeverés az energiát mindig oda szállítja, ahol szükség van rá.

Nagy hatékonyságú sütőtér-kiszárítás: akár 130 liter másodpercenként a legjobb főzési eredmények érdekében.

 

Kombigőzölés a következő üzemmódokkal: Gőz 30°C-130°C, forró levegő 30°C-300°C, gőz és forró levegő kombinációja 30°C-300°C. Főzés alacsony hőmérsékleten (éjszaka is).

Delta-T sütés nagy húsdarabok kímélő elkészítéséhez, akár éjszaka is.

10 kedvencnek jelölhető iCookingSuite főzési út és kézi program, melyek könnyen megtalálhatók a kezdőképernyőn a kedvenceket jelző csillag ikon alatt.

Felhasználóspecifikus MyDisplay profilok létrehozása a személyre szabott készülék-, és kezelésbeállításokhoz.

 

10,1"-os színes TFT-kijelző kapacitív üveg érintőképernyővel és magától értetődő szimbólumokkal az egyszerű kézmozdulatokkal végezhető, intuitív kezeléshez és vezérléshez.

Központi beállítógomb "Push" funkcióval a beállításokhoz és a bevitelek jóváhagyásához.

 

ConnectedCooking - A sütők távvezérlése és távfelügyelete számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről.

 

iCareSystem - intelligens tisztító- és vízkőoldó rendszer, amely észleli a szennyezettség aktuális mértékét és javaslatot tesz az ideális tisztítási fokozatra és tisztítószer mennyiségre. 9 tisztítóprogram: Ultragyors köztes tisztítás 30 perc alatt, Könnyű, közepes és érős tisztítás, környezetbarát programként is, mosás tisztítótablettákkal vagy anélkül is.

Az optimális tisztítási fokozat, illetve az Active Green tisztítótabletták és Care-tabletták ajánlott mennyiségének automatikus megjelenítése. Automatikus vízkőoldás - vízlágyítás nem szükséges.

Beépített kézi zuhany automatikus visszahúzó rendszerrel.

 

ServiceDiagnose System - a szervizüzenetek automatikus kijelzése.

Maghőmérő 6 pontos méréssel, választható minimum és maximum maghőmérséklet egyéni meghatározása.

1200 program, melyek akár 12 lépésig szabadon programozhatók és átnevezhetők.

3 rétegű sütőajtó hátsó szellőzéssel, speciális hő visszaverő bevonattal és elfordítható belső panelekkel az egyszerű tisztítás érdekében.

USB-port a HACCP- és szervizadatok kiadásához, a főzési programok RATIONAL pendrivera mentéséhez és az egyszerű szoftverfrissítésekhez. Gyors és egyszerű WIFI-csatlakozás a még egyszerűbb ConnectedCooking használathoz.

A készülék áráról kérjük érdeklődjön E-mailben!


ICPXS

20 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Commodo sociosqu venenatis cras dolor sagittis integer luctus sem primis eget maecenas sed urna malesuada consectetuer

back to top