Az árváltozás jogát fenntartjuk! Az Euro árfolyam ingadozása miatt a webáruházunkban feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az árak nem tartalmazzák a szállítási, beüzemelési költségeket. Az oldal nem mutatja a valós raktárkészletet. A pontos szállítási költség tömeg és térfogat alapján kerül kiszámításra, melynek összegéről a megrendelés véglegesítése előtt tájékoztatunk. A vásárlás akkor válik véglegessé, ha azt a megrendelés után visszaigazoljuk.

Robot-Coupe Blixer 2

Cikkszám: 
Blixer2
Robot-Coupe Blixer 2
Robot-Coupe Blixer 2
Cikkszám: 
Blixer2

Robot Coupe Blixer 2

Az emulzióképző-mixer termékcsaláddal megoldást kínálnak módosított állagú ételek elkészítésére. Egy teljes étkezés összetevőit rekonstruálja a tápanyag beviteli arányokat megőrizve, többek között a vitaminokat illetően: előétel, főétel, desszert, nyers és főtt ételek. Kiválóan alkalmasak emulgeálásra, emulzió képzésre is.Polikarbonát fedél célja, hogy lehetővé tegye a folyadék vagy összetevők hozzáadását a feldolgozás során.

Jellemzők- Indukciós motor. Mágneses biztonsági rendszer és motorfék- composit motorburkolattal- rozsdamentes motortengellyel- lüktető funkcióval- Rozsdamentes átlátszó tömített fedelű 2,9 l‐es edénnyel, lehúzóval, finom fogazású késsel

Opcionálisan rendelhető- komplett blixer adény kés + fedél + lehúzó kar- finom fogazású kés- durva fogazású kés

Technikai adatok- Teljesítmény: 750 Watt ‐ 1 fázis- 1 sebesség 3000 rpm- Méret: 240 x 305 x 445 mm- súly: 11 kg

Nettó: 560 117 Ft + Áfa
Hasonló termékek
Robot-Coupe Blixer 2
Robot-Coupe Blixer 2
Nettó: 560 117 Ft + Áfa
SSL Certificate