Kapacitív grafikus kijelzők: központi 7 "és 4,3 hüvelykes csoportok
3 állású be / ki / öblítő gőzadagoló csap
"Cool touch" gőzpálcák
Időzített / kevert melegvíz infúziókhoz (állítható hőmérséklet) (ATM)
ECO funkció és a készülék energiafogyasztásának figyelése (Kw / H)
Asztali megvilágítás led intenzitással (0 - 100%)
RGB led betétek kromatikus módosítás lehetőségével
Bluetooth -kapcsolat és USB -csatlakozó
EGS funkció (aktiválható)
Be / ki időzítő
A kiadott termékek számlálása
Kávéelszívási idő szabályozás (aktiválható)
Állítható és hőszabályozott csészelemez hőmérséklet
Szivattyúnyomásmérő
Elektronikus kazánnyomás -érzékelő kijelzővel
Riasztási előzmények
A tervezett technikai beavatkozásokhoz nyújtott segítség kezelése és a vízkezelő rendszer (GA) ellenőrzése
Félautomata csoportos és kazán mosási ciklus (emlékeztető funkcióval)
A kávéadagoló egységek „öblítés” funkciója
Elektromos teljesítmény : 6,2 kW/ 400V/ 3 fázis
Méret: 1069x601x619 mm
Súly: 118 kg
Opcionáisan kérhető az S50 Seletron és az S50 3.0 kávégéphez szigetelt bojler.
Mindhárom modell rendelhető TAKEAWAY kivitelben is. Árainkról kérjük érdeklődjön!
S50 Seletron, az alapmodell, mely rendelkezik a fent felsorolt jellemzőkkel.
S50 3.0: ez a modell, amellett, hogy nyilvánvalóan rendelkezik az alapmodell összes funkciójával, rendelkezik a harmadik generációs itc-vel (egyéni hőmérséklet-szabályozás). Ez a rendszer egy arányos szelepnek köszönhetően azonnal nyitja és zárja a hideg víz áramlását, valamint egy, a csoport belsejében elhelyezett hőmérsékletszondának köszönhetően mindenkor ellenőrzi a hideg és meleg víz keveredését, lehetővé teszi, hogy akár hét különböző hőmérsékletet is beállíthassunk minden egyes kávécsoporthoz.
S50 Performance: ez a modell amellett, hogy nyilvánvalóan az alapmodell összes funkcióját és a harmadik generációs itc -t is tartalmazza, rendelkezik egy olyan funkcióval, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a perkoláció első 12 másodpercében különböző nyomásgörbéket állítsunk be ily módon eldöntheti, hogy a tizenkét másodperc mindegyikét más nyomással állítja be
A kapott eredmények azt mutatják, hogy általában, ha a perkoláció kezdetén érzékenyebbre (alacsonyabb nyomással) állítjuk a kávépanelen, több savasságot vonunk ki, ha agresszívebbek vagyunk, több keserűséget vonunk ki.
Nyilvánvaló, hogy minden kávékeveréknek megvannak a sajátosságai, és másképp reagál, ezért különböző kivitelű kivonási teszteket kell végezni, hogy megértsük, melyik a legmegfelelőbb minden keverékhez.