Elköltöztünk: új címünk: 2310 Szigetszentmiklós, II. Rákóczi Ferenc út 3. GPS koordináta: 47.377571108678374, 19.00719110964467

Ipari tűzhely

Ipari tűzhelyek a professzionális konyha alapkövei

 

Az  ipari tűzhelyek elengedhetetlen eszközei  minden vendéglátóipari egységnek, legyen szó éttermekről, szállodákról vagy akár catering szolgáltatásokról. 

Ételkészítéshez tűzhelyet keres ami a konyhájának alapja lesz hosszú ideig? A Legally Kft. több mint 10 éves tapasztalatával az ipari konyhatechnológiai megoldások terén segít Önnek a legjobban teljesítő ipari tűzhelyek kiválasztásában. Konyhákat tervezünk és kivitelezünk, professzionális márkákat forgalmazunk, kipróbált  termékekkel, szerviz- és alkatrész háttérrel rendelkezünk. Ipari tűzhely kínálatunkban megtalálhatók: a Maxima, Fimar, Amitek, Bertos, Stalgast és Lotus termékei. Indukciós tűzhelyek, wok tűzhelyek, gáztűzhelyek és villanytűzhelyek széles választékával várjuk Önt.

Általános tájékoztató az ipari tűzhelyekről

az ipari tűzhelyek a vendéglátóipari konyhák szívét jelentik: strapabíró kialakításuk, gyors hőátadásuk és sokoldalúságuk nélkülözhetetlen a magas színvonalú  ételkészítéshez hiszen  lehetővé teszik a gyors és hatékony főzést nagy mennyiségben is.  Az éttermekben, konyhákban található tűzhelyek terhelhetősége és hatékonysága sokkal nagyobb mint a háztartási modelleké, hiszen napi több órán keresztül, folyamatosan kell biztosítaniuk a kívánt teljesítményt.  Emelett kialakításuk robosztusabb és rozsdamentes acélból készülnek ezek a tulajdonságot biztosítják a tartósságot és  a könnyű használhatóságot is.

Mire jó az ipari tűzhely és milyen előnyei vannak?

  • Erős és gyors hőleadás: ideálisak nagyobb mennyiségű étel egyidejű elkészítésére, ami jelentősen felgyorsítja adott esetben a vendégek kiszolgálását.
  • Tartósság és megbízhatóság: anyaguk rendkívül tartós ellenállnak a magasabb hőmérsékletnek és az intenzív ipari konyhai használatnak is. Jellemzően rozsdamentes acélról és öntött vasról beszélünk.
  • Sokféle felhasználási lehetőség: wok, indukciós, gáz vagy villanytűzhely típusok más és más előnnyel felhasználással rendelkeznek. Rugalmasan alkalmazkodnak a különböző főzési stílusokhoz.
  • Energiatakarékosság:az újgenerációs professzionális ipari tűzhelyek optimalizált energiafelhasználásukkal biztosítják a konyhák számára a költséghatékony megoldást.
  • Könnyű tisztántarthatósság: a rozsdamentesacél felületek higiénikusak és egyszerűen karbantarthatók.

 

Ipari tűzhely vásárlása előtt érdemes figyelembe venni a következőket

  • Teljesítmény:a várható terheléshez kell igazítani a tűzhely égőinek teljesítményét.
  • Főzőfelületek száma: Milyen típusú ételeket szeretne főzni? Ehhez kell kiválasztani a megfelelő típusú és számú főzőfelületet.
  • Anyagminőség: nem csak a tisztántarthatóságot hanem az ellenállóképességet is befolyásolja.
  • Biztonság: feleljen meg minden hazai biztonsági előírásnak .
  • Típus: a konyha és  a szakácsok igényeihez igazodva válasszunk indukciós, villany, wok vagy gáztűzhelyet. Vegyük figyelembe az egyes típusok jellemzőit.
  • Energiafogyasztás: válasszunk olyan modellt amelyiknek alacsonyabb az energiafelhasználása de képes megfelelő teljesítményt is nyújtani.
  • Márka: egyes márkákra más és más egyedi tulajdonságok jellemzők.
  • Szervizelhetőség: fontos a gyártó és az eladó által nyújtott szerviz és alkatrészellátás.

 

Az ipari tűzhelyek tisztítása és karbantartása

a hosszú élettartam érdekében rendszeres karbantartásra és tisztításra  van szükségük ezeknek a készülékeknek is. A tisztítás módja függ a készülék típusától.

  • Napi tisztítás: a főzési műszak végén minden felületet jó alaposan tisztítsunk meg: égőfejek, rácsok, főzőlapok.
  • Zsírtalanítás és mélyebb tisztítás: végezzünk a rácsokon és az égők körül mélyebb tisztítást, hogy eltüntessük a zsírok lerakódást, felhalmozódást.
  • Égőfejek ellenőrzése: rendszeresen ellenőrizzük az égőfejeket. Bizonyosodjunk meg róla hogy hibátlanul működnek-e.

Használjon a készülékének megfelelő tisztítószert. 

SSL Certificate