Az árváltozás jogát fenntartjuk! Az Euro árfolyam ingadozása miatt a webáruházunkban feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az árak nem tartalmazzák a szállítási, beüzemelési költségeket. Az oldal nem mutatja a valós raktárkészletet. A pontos szállítási költség tömeg és térfogat alapján kerül kiszámításra, melynek összegéről a megrendelés véglegesítése előtt tájékoztatunk. A vásárlás akkor válik véglegessé, ha azt a megrendelés után visszaigazoljuk.

Információk

Ismerje meg a Legally Gasztro szolgáltatásait

Konyhatervezés

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ipari konyhatervezés területén, és ez idő alatt elköteleztük magunkat amellett, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsuk. Széleskörű ismereteink és szakértelmünk révén képesek vagyunk olyan konyhákat tervezni és kivitelezni, amelyek megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak, és maximálisan kiszolgálják a különböző vendéglátóipari egységek, éttermek, szállodák vagy közintézmények szükségleteit.

 

Szerviz

Az általunk kínált megoldások alapját a piacon bevált, megbízható gyártók kipróbált és tesztelt termékei képezik. Ezek az eszközök nemcsak a legújabb technológiai újításokat képviselik, hanem hosszú távon is kiválóan teljesítenek, biztosítva az Ön konyhájának zavartalan működését. Továbbá, garantáljuk, hogy minden általunk telepített berendezéshez teljes körű alkatrészellátást és szervizszolgáltatást biztosítunk, így Ön mindig számíthat ránk, ha karbantartásra vagy javításra van szükség.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a projektjeinket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban valósítsuk meg. Képzett szakembereinknek köszönhetően akár 3 hét alatt is képesek vagyunk egy ipari konyhát teljes körűen megtervezni és kivitelezni, anélkül, hogy a minőségből engednénk. Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért mindig arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzük a munkát, és ezzel minimalizáljuk az Ön üzletének leállási idejét.

Cégünk számára fontos, hogy szolgáltatásaink ne csak kiváló minőséget, hanem kedvező ár-érték arányt is képviseljenek. Versenyképes árazási politikánknak köszönhetően ügyfeleink számára elérhetővé tesszük a legjobb ipari konyhatechnológiai megoldásokat, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a minőség terén. Emellett rugalmas finanszírozási lehetőségeket is kínálunk, így Ön könnyedén megvalósíthatja a tervezett beruházását anélkül, hogy ez túlzott terhet róna a költségvetésére.

 

Pályázatírás

Szolgáltatásaink azonban itt nem érnek véget. Az ipari konyhatervezés és kivitelezés mellett cégünk szakértői segítséget nyújt pályázatírásban is, lehetővé téve, hogy Ön a legkedvezőbb feltételekkel jusson hozzá a szükséges forrásokhoz. Tapasztalataink révén pontosan tudjuk, hogyan kell sikeres pályázatokat készíteni, és milyen dokumentációra van szükség a pályázati források elnyeréséhez.

 

Oktatás

Továbbá, kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy ügyfeleink teljes körű oktatásban részesüljenek az általunk telepített berendezések használatával és karbantartásával kapcsolatban. Célunk, hogy Ön és csapata magabiztosan és hatékonyan tudja kezelni az új rendszereket, ezáltal biztosítva a zökkenőmentes működést és a maximális teljesítményt.

Bízza ránk ipari konyhájának tervezését, kivitelezését, valamint a szükséges pályázati és oktatási támogatást, és garantáljuk, hogy az eredmény egy hatékony, megbízható és hosszú távon fenntartható konyha lesz, amely tökéletesen illeszkedik az Ön üzleti céljaihoz. Lépjen velünk kapcsolatba, és kezdjük el közösen a jövő konyhájának megtervezését!

 

SSL Certificate